Formació Tapping 2 de juny

l’Associació Tirabuixó organitzarà un curs de tapping amb en Jesús Hoyo de festapping.
​El dissabte 2 de juny ​es farà un taller intensiu de 8 hores. L’horari serà de 10h a 14h i de 16h a 20h. ​ ​Intentar​em eque el preu per​ participar sigui​ 75€ . (Aquest preu és molt reduït, el podem oferir si aconseguim un grup de 20 persones. Confirmarem d’aquí 15 dias si tenim les inscripcions).
Per inscripcions abans del dia 17 de maig ​o més informació po​deu contactar-nos per mail​ :tiratirabuixo@gmail.com
El tapping és una tècnica descoberta per el dr. Callahan als anys vuitanta a EEUU que combina medicina tradicional oriental amb psicoteràpia moderna.
Consisteix en equilibrar l’energia estimulant diferents punts de la cara, cos i mans. Segons el tapping qualsevol problema que tenim s’origina en un desequilibri en el nostre sistema energètic, per tant si fem desaparèixer el desequilibri, desapareix el problema.
 
En un curs de vuit hores aprendrà a aplicar-se tapping a vostè mateix i a aplicar-lo als demés, tot d’una manera pràctica i dinàmica fins a dominar la tècnica perfectament. L’ultima hora del curs (19h a 20h) podeu convidar amics per practicar amb algu altre.​
Anuncios

Els funcionaris de la Generalitat també fan els estiraments del Tirabuixó

MUMO_1
4-4-2018 Setmana de l’activita física a la Generalitat.

El dimecres 4 d’abril 2018, els treballadors de la Generalitat a Girona han fet els estiraments del Tirabuixó, adaptats al contexte del mon laboral. MUMO (Música en Moviment) oferia aquesta activitat en el marc de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física. L’objectiu era obrir-nos cos i ment per ser més col·laboratius i més creatius, ara en aquest moment que ho necessitem més que mai. Perquè el moviment ens transforma a nosaltres i transforma la societat. Agraïm la Maica Rubinat del Consell Català de l’Esport per convidar-nos. La seva feina pionera com a promotora de l’activitat física a la Generalitat és vital i imprescindible!

 

El múscul orbicular de les parpelles

Massatge de les temples amb els dits índex i cor. Toquem el múscul orbicular de les parpelles, que s’activa en el somriure i transmet la sensació d’un somriure veritable, ja que quan realitzem un somriure social no entra en acció. L’acció d’aquest múscul permet tancar l’ull i és l’únic múscul capaç de fer-ho.