El Tirabuixó ajuntarà forçes amb el programa “Sigues tu” de Dipsalut.

El programa Sigues tu de Dipsalut és un programa d’educació per la salut. Utilitza, com a estratègia, l’entrenament de les habilitats per a la vida, que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) qualifica com a «bàsiques»:  la comunicació interpersonal, la capacitat de negociació i rebuig, l’empatia, la col·laboració i el treball en equip, l’advocació i la defensa d’interessos col·lectius, la presa de decisions, la resolució de problemes, el pensament crític, el control intern, l’autoestima i la gestió de les emocions i els sentiments i de les tensions i l’estrès.

Creiem que els objectius de Sigues tu i el Tirabuixó són complementaris. Tots dos volen crear salut (en contraposició a la visió clàssica de la prevenció de la malaltia), enfortint les habilitats personals per gestionar la propia vida i les relacions amb els altres i l’entorn. La conexió cos-ment és fonamental per l’empoderament tant individual com comunitari.

Per tal, hem encetat el diàleg amb l’equip de Dipsalut per estudiar les possibilitats de col·laboració pel curs que ve. Avui hi ha una noticia a la web de Dipsalut referent al Tirabuixó:

http://www.siguestu.cat/ca/noticies/17-el-treball-de-la-consciencia-corporal-amb-el-.html

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s